Gogoși cu zahăr și condimente

Gogoși cu zahăr și condimente
Zahăr și condimente gogoși este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 147 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, apă seltzer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși cu zahăr condimentat, Gogoși Cu Condimente Coapte, și Gogoși Cu Condimente De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea, 1 cană de zahăr și 1/2 linguriță de condiment de plăcintă cu mere într-un bol mediu până se amestecă bine. Amestecați restul de 1/2 cană de zahăr și 1 lingură de condimente de plăcintă cu mere într-un vas superficial. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți împreună ouăle, scurtarea topită, coaja de lămâie și 1/2 cană de apă seltzer într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați apa de seltzer rămasă, o linguriță la un moment dat, doar până când aluatul se reunește într-o minge moale și shaggy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Întoarceți aluatul pe o tăietură cu făină generoasă (va fi puțin lipicioasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Se presară blatul cu făină și se tapetează până are o grosime de aproximativ 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Tăiați cât mai multe cercuri folosind un tăietor rotund de 3 inci sau un tăietor de biscuiți, apoi tăiați găurile de gogoși din centrul fiecăruia cu un tăietor rotund de 1 inch. Rezervați gogoșile și găurile. Adunați resturile împreună și bateți-le din nou la o grosime de 3/8 inci. Continuați să tăiați gogoși și găuri de gogoși, refăcând resturile, până când se folosește tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
7
Încălziți 2 inci de ulei vegetal într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când un termometru de prăjit adânc introdus în ulei atinge 375 grade F. lucrând în loturi, prăjiți gogoșile și găurile până se rumenesc, 2 până la 3 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci ușor. În timp ce este încă cald, rulați în zahărul condimentat până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista