Gogoși Cu Tort De Ciocolată

Gogoși Cu Tort De Ciocolată
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Gogoșile cu tort de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Gogoși Cu Tort De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei (70 grade F). Bateți zahărul și ouăle împreună până când sunt cremoase și de culoare lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
2
Topiți untul și ciocolata împreună într-o cratiță mică la foc mic. Bateți în amestecul de zahăr și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-un castron separat combinați vanilia și Zara. Se amestecă în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare. Se amestecă în amestecul lichid. Răciți ușor aluatul pentru a fi mai ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți jumătate din aluat pe o placă ușor făinată la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați în gogoși. Lăsați gogoșile tăiate să se usuce timp de 10 minute.
7
Încălziți 2 inci de ulei la 370 grade F (185 grade C) într-o tigaie mare. Aluatul trebuie să fie la temperatura camerei înainte de prăjire. Scufundați un turnător de clătite metalice în uleiul fierbinte de fiecare dată înainte de a-l folosi pentru a muta sau a întoarce o gogoașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați gogoșile în tigaie, una la fiecare 15 secunde. Prăjiți fiecare gogoașă aproximativ 90 de secunde pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți gogoșile și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Pentru a face glazura: bateți zahărul, albușul de ou și vanilia împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
11
Stropiți pe gogoși după ce s-au răcit.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista