Gogoși Cu Mere Herman
Gogoși Herman sos de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, făina, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Gogoși Cu Mere, Gogoși Cu Mere, și Gogoși Cu Sos De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți friteuza la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu în apă caldă.
Într-un castron mare de amestecare, scurtarea cremei și zahărul. Bateți în gălbenușuri de ou, starter de aluat Herman, zară, extract de vanilie, sos de mere și bicarbonat de sodiu dizolvat.
Se amestecă împreună scorțișoară, nucșoară, praf de copt și făină. Se amestecă amestecul de făină în ingredientele umede până se omogenizează.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și întindeți-l la o grosime de 3/4 inch.
Tăiați gogoșile și lăsați să stea 10 minute înainte de prăjire.
Încălziți friteuza la 375 grade F (190 grade C). Glisați cu grijă gogoșile în ulei fierbinte. Se prăjesc până se rumenesc pe ambele părți.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește fierbinte.