Gogoși Cu Ciocolată
Gogoșile cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. O porție conține 556 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți, ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rogue River Dippy-dip, Ouă dippy coapte, și Ouă Dippy cu soldați Marmite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți friteuza cu ulei de arahide la 350 de grade F.
Separați biscuiții pre-tăiați. Faceți o gaură în mijloc cu mâna și sculptați aluatul într-o formă de gogoașă.
Puneți gogoșile în friteuză și gătiți timp de 4 până la 5 minute, răsturnând pentru a prăji ambele părți.
Așezați gogoșile deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Topiți ciocolata și untul într-o cratiță la foc foarte mic. Se amestecă zahărul, alternând cu laptele evaporat, amestecând bine. Ridicați focul la mediu și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Coborâți focul și gătiți, amestecând, până când amestecul devine gros și cremos, aproximativ 8 minute. Amestecați vanilia, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Lipiți o furculiță prin găurile de gogoși și înmuiați gogoșile imediat în amestecul de ciocolată înainte ca ciocolata să înceapă să se răcească.
Așezați gogoșile pe o farfurie și serviți când se pune ciocolata pe gogoși, aproximativ 5 minute.