Gnocci cu legume și feta
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Gnocci cu legume și feta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 537 calorii, 23g de proteine, și 45g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Încercați Gnocci și ciuperci într-un sos de unt maro #weekdaysupper, Salumi cu struguri Mostardan și grâu integral Gnocci Fritti, și Pui și legume Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
puneți untul și uleiul de măsline în paprika pancut, dovleceii în felii mici, puneți ceapa pancut și usturoiul în cuburi miciadăugați frunze de salvieadăugați sareadăugați rozmarin... stai ...puneți gnocci în apă clocotită faceți bucăți mici de fetaturn în jos căldură de panadăugați gnocci în panpune bucăți de feta în panașteptați puțin mai multpune pe platouadăugați parmezan