Gnocchi-ul mătușii Izzy cu două sosuri

Gnocchi-ul mătușii Izzy cu două sosuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați gnocchiul mătușii Izzy cu două sosuri. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unde e Waldorf? Salata cu prietenul meu Izzy Epic Dressing, Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, și Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete. Configurați o baie de gheață cu 6 căni de gheață și 6 căni de apă lângă vasul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Faceți o fântână în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Rotiți o minge de aluat de dimensiuni de baseball în dibluri cu diametrul de 3/4 inci și tăiați diblurile în bucăți lungi de 1 inch. Scuturați bucățile de pe o furculiță sau o parte concavă a răzătoarei de brânză până când diblul este terminat. Aruncați aceste bucăți în apă clocotită și gătiți până când plutesc (aproximativ 1 minut). Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând dibluri, tăind în bucăți de 1 inch și îndepărtând furculița. Ca gnocchi plutesc la partea de sus a apei de fierbere, scoateți-le la baia de gheață. Continuați până când toate au fost răcite. Lăsați gnocchiul să stea câteva minute în baia de gheață înainte de a le scurge din gheață și apă. Aruncați gnocchiul răcit cu 1/2 cană ulei de canola și depozitați acoperit la frigider până la 48 de ore până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
GnocchiGnocchi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
6
Într-o tigaie sotată, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu-mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați șalotele tocate și gătiți până când șalotele sunt moi și translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8
Adăugați ciuperca și lăsați să stea, fără a amesteca până când își dau sucurile. Aruncați ciupercile și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
9
Adăugați cimbrul tocat și continuați să gătiți până când ciupercile sunt moi și se rumenesc, încă aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați untul rămas și 1/4 cană din apa de gătit (dacă serviți cu paste sau gnocchi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Bateți împreună pe măsură ce untul se topește pentru a forma un sos emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Adăugați gnocchiul gătit în tigaie odată ce sosul este emulsionat și fierbinte. Aruncați rapid pentru a combina și încălzi, totuși, aproximativ 1 minut, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță de 12 până la 14 inci până când se spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați 2 până la 4 linguri de apă de gătit pentru paste și bateți pentru a emulsiona sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Adăugați frunzele de salvie și aruncați timp de 1 minut pentru a înmuia untul cu aroma salviei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
16
Scurgeți pastele și adăugați tigaia. Aruncați la foc mare pentru a acoperi pastele cu sosul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista