Gnocchi-ul mătușii Izzy cu două sosuri

Gnocchi-ul mătușii Izzy cu două sosuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați gnocchiul mătușii Izzy cu două sosuri. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unde e Waldorf? Salata cu prietenul meu Izzy Epic Dressing, Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, și Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete. Configurați o baie de gheață cu 6 căni de gheață și 6 căni de apă lângă vasul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Faceți o fântână în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Rotiți o minge de aluat de dimensiuni de baseball în dibluri cu diametrul de 3/4 inci și tăiați diblurile în bucăți lungi de 1 inch. Scuturați bucățile de pe o furculiță sau o parte concavă a răzătoarei de brânză până când diblul este terminat. Aruncați aceste bucăți în apă clocotită și gătiți până când plutesc (aproximativ 1 minut). Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând dibluri, tăind în bucăți de 1 inch și îndepărtând furculița. Ca gnocchi plutesc la partea de sus a apei de fierbere, scoateți-le la baia de gheață. Continuați până când toate au fost răcite. Lăsați gnocchiul să stea câteva minute în baia de gheață înainte de a le scurge din gheață și apă. Aruncați gnocchiul răcit cu 1/2 cană ulei de canola și depozitați acoperit la frigider până la 48 de ore până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
6
Într-o tigaie sotată, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu-mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați șalotele tocate și gătiți până când șalotele sunt moi și translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
8
Adăugați ciuperca și lăsați să stea, fără a amesteca până când își dau sucurile. Aruncați ciupercile și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați cimbrul tocat și continuați să gătiți până când ciupercile sunt moi și se rumenesc, încă aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Adăugați untul rămas și 1/4 cană din apa de gătit (dacă serviți cu paste sau gnocchi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
11
Bateți împreună pe măsură ce untul se topește pentru a forma un sos emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Adăugați gnocchiul gătit în tigaie odată ce sosul este emulsionat și fierbinte. Aruncați rapid pentru a combina și încălzi, totuși, aproximativ 1 minut, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță de 12 până la 14 inci până când se spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
14
Adăugați 2 până la 4 linguri de apă de gătit pentru paste și bateți pentru a emulsiona sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Adăugați frunzele de salvie și aruncați timp de 1 minut pentru a înmuia untul cu aroma salviei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
16
Scurgeți pastele și adăugați tigaia. Aruncați la foc mare pentru a acoperi pastele cu sosul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista