Gnocchi-ul mătușii Izzy cu două sosuri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați gnocchiul mătușii Izzy cu două sosuri. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unde e Waldorf? Salata cu prietenul meu Izzy Epic Dressing, Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, și Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete. Configurați o baie de gheață cu 6 căni de gheață și 6 căni de apă lângă vasul de spaghete.
Faceți o fântână în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Rotiți o minge de aluat de dimensiuni de baseball în dibluri cu diametrul de 3/4 inci și tăiați diblurile în bucăți lungi de 1 inch. Scuturați bucățile de pe o furculiță sau o parte concavă a răzătoarei de brânză până când diblul este terminat. Aruncați aceste bucăți în apă clocotită și gătiți până când plutesc (aproximativ 1 minut). Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând dibluri, tăind în bucăți de 1 inch și îndepărtând furculița. Ca gnocchi plutesc la partea de sus a apei de fierbere, scoateți-le la baia de gheață. Continuați până când toate au fost răcite. Lăsați gnocchiul să stea câteva minute în baia de gheață înainte de a le scurge din gheață și apă. Aruncați gnocchiul răcit cu 1/2 cană ulei de canola și depozitați acoperit la frigider până la 48 de ore până când este gata de servit.
Într-o tigaie sotată, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu-mare până se spumează.
Adăugați șalotele tocate și gătiți până când șalotele sunt moi și translucide.
Adăugați ciuperca și lăsați să stea, fără a amesteca până când își dau sucurile. Aruncați ciupercile și condimentați după gust cu sare și piper.
Adăugați cimbrul tocat și continuați să gătiți până când ciupercile sunt moi și se rumenesc, încă aproximativ 7 minute.
Adăugați untul rămas și 1/4 cană din apa de gătit (dacă serviți cu paste sau gnocchi).
Bateți împreună pe măsură ce untul se topește pentru a forma un sos emulsionat.
Adăugați gnocchiul gătit în tigaie odată ce sosul este emulsionat și fierbinte. Aruncați rapid pentru a combina și încălzi, totuși, aproximativ 1 minut, apoi serviți imediat.
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță de 12 până la 14 inci până când se spumează și dispare.
Adăugați 2 până la 4 linguri de apă de gătit pentru paste și bateți pentru a emulsiona sosul.
Adăugați frunzele de salvie și aruncați timp de 1 minut pentru a înmuia untul cu aroma salviei.
Scurgeți pastele și adăugați tigaia. Aruncați la foc mare pentru a acoperi pastele cu sosul și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo