Gnocchi Primavera
Gnocchi Primaveran este o rețetă mediteraneană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, gnocchi de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gnocchi Primavera, Gnocchi alla Primavera, și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mic.
Așezați aproximativ 2 linguri de parmezan la un moment dat în tigaie. Gatiti pana cand branza se topeste intr-un cerc subtire, incepe sa buleze si se rumeneste la margini, aproximativ 1 minut. Întoarceți crocantul și rumeniți cealaltă parte timp de aproximativ 30 de secunde.
Scoateți crocantul pe o farfurie pentru a se răci. Faceți încă 3 chipsuri de brânză în același mod.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați nucile de pin până se prăjesc ușor și parfumate, aproximativ 3 minute.
Scoateți nucile de pin din tigaie și puneți-le deoparte.
Gătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului și scurgeți-le într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare și se gătește și se amestecă dovleceii doar până se fierbe, aproximativ 2 minute; scoateți dovleceii din tigaie. Reduceți focul la mediu și gătiți și amestecați ciupercile în aceeași tigaie, până când încep să renunțe la sucuri, dar sunt încă ferme, aproximativ 5 minute.
Scurgeți sucurile. Întoarceți dovleceii în tigaie; adăugați roșiile, frunzele de busuioc rupte, nucile de pin prăjite, gnocchiul scurs și restul de 1 lingură de ulei de măsline și amestecați de câteva ori pentru a combina și încălzi.
Pentru a servi, împărțiți gnocchi între patru farfurii și serviți fiecare farfurie acoperită cu un parmezan crocant.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico