Gnocchi de spanac și Ricotta
Gnocchi cu spanac și Ricotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 209 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, piper măcinat, generos de nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi Ricotta Cu Spanac, Gnocchi cu spanac și ricotta, și Gnocchi gratinați cu spanac și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita doar pana se ofileste, amestecand ocazional, aproximativ 2 minute.
Scurgere. Stoarceți lichidul. Se toacă spanacul.
Se amestecă spanacul, ricotta, 1/2 cană parmezan, 1/2 cană făină, gălbenușurile de ou, sarea, piperul și nucșoara în castron până se formează aluat ușor lipicios.
Foaie de copt praf cu făină. Lucrând în loturi și folosind mâinile făinoase, rulați 1/4 cană de aluat pe suprafața de lucru făinată pentru a forma o frânghie lungă de 5 inci.
Tăiați frânghia în bucăți de 1 inch.
Rulați fiecare piesă între palme pentru a Forma oval.
Transferați gnocchi pe foaia de copt pregătită. Repetați rularea, tăierea și modelarea cu aluatul rămas. Lucrând în loturi, adăugați gnocchi în oala cu apă sărată clocotită; gătiți până când gnocchi se ridică la suprafață. Gatiti 4 minute mai mult. Folosind lingura cu fante, scoateți gnocchi din apă; scurgere.
Se pune în vasul de servire.
Se toarnă unt peste gnocchi; aruncă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți în 400 cuptor F aproximativ 10 minute.)
Se presară cu 1/2 cană parmezan. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.