Gnocchi de spanac și Ricotta

Gnocchi de spanac și Ricotta
Gnocchi cu spanac și Ricotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 209 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, piper măcinat, generos de nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi Ricotta Cu Spanac, Gnocchi cu spanac și ricotta, și Gnocchi gratinați cu spanac și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti spanacul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita doar pana se ofileste, amestecand ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere. Stoarceți lichidul. Se toacă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Se amestecă spanacul, ricotta, 1/2 cană parmezan, 1/2 cană făină, gălbenușurile de ou, sarea, piperul și nucșoara în castron până se formează aluat ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Foaie de copt praf cu făină. Lucrând în loturi și folosind mâinile făinoase, rulați 1/4 cană de aluat pe suprafața de lucru făinată pentru a forma o frânghie lungă de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați frânghia în bucăți de 1 inch.
6
Rulați fiecare piesă între palme pentru a Forma oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Transferați gnocchi pe foaia de copt pregătită. Repetați rularea, tăierea și modelarea cu aluatul rămas. Lucrând în loturi, adăugați gnocchi în oala cu apă sărată clocotită; gătiți până când gnocchi se ridică la suprafață. Gatiti 4 minute mai mult. Folosind lingura cu fante, scoateți gnocchi din apă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se pune în vasul de servire.
9
Se toarnă unt peste gnocchi; aruncă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți în 400 cuptor F aproximativ 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se presară cu 1/2 cană parmezan. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista