Gnocchi de scorțișoară cu lapte cu sos de lămâie și parmezan
Reteta lapte scorțișoară Gnocchi cu lamaie si parmezan sos ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 149g de grăsime, și un total de 1723 calorii. Dacă aveți cartofi, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Încearcă Gnocchi în sos de usturoi Parmezan, Gnocchi în sos de usturoi Parmezan, și Gnocchi în sos de usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, gătiți cartofii până se înmoaie în apă clocotită și sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Odată fierte, scurgeți-le și treceți-le printr-un ricer.
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
4
Adăugați untul și gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Așezați amestecul de cartofi într-o cratiță și adăugați scorțișoara, nucșoara, sarea și piperul și gătiți amestecul la foc mediu până se formează o consistență asemănătoare aluatului. Când este gătit, scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Pentru a face cojile de lămâie confiate, îndepărtați pielea de la lămâi, având grijă să nu obțineți miezul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Combinați zahărul și apa într-o cratiță și adăugați cojile de lămâie. Gatiti pana cand cojile sunt fierte si lichidul este siropos, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Pentru sosul de smântână, combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
9
Încălziți o oală mare de ulei de floarea soarelui la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea Soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Așezați amestecul de gnocchi răcit într-o pungă de conducte și scoateți formele de gnocchi de 1 inch. Aruncați gnocchi - urile în pesmet și prăjiți adânc timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Gnocchi
11
Pentru a servi, puneți sosul pe baza fiecărei farfurii, așezați gnocchi deasupra și garnisiți cu coaja de lămâie confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu un indiciu de violet. Notele de prune, violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu pe palat, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finisajul lung este îngropat în fructe.Un vin versatil, cel mai bine servit la 64 CP, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.