Gnocchi de dovleac în unt de salvie necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 397 calorii. 143 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre mediteranean. Dacă aveți la îndemână sare, cățel de usturoi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Gnocchi de dovleac într-un unt maro și sos de salvie, Gnocchi de dovleac în sos de salvie cu unt rumenit, și Rețetă de Gnocchi de dovleac cu sos de unt de salvie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic combinați făina, sarea, piperul și nucșoara. Se amestecă dovleacul până se omogenizează. Pe o suprafață ușor făinată, frământați de 10-12 ori, formând un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să se odihnească 10 minute.
3
Împărțiți aluatul în patru porții. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare porție într-un 1/2-in.- frânghie groasă; tăiat în 3/4-in. bucăți. Apăsați și rotiți fiecare bucată cu o furculiță ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Într-un cuptor olandez, aduceți apa la fierbere. Gatiti gnocchi in loturi timp de 1 pana la 1-1/2 minute sau pana cand plutesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați salvie, usturoi și gnocchi; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.