Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie

Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie
Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de salvie plus frunze, cartofi dulci cu piele roșie, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi De Cartofi Dulci Cu Arțar Scorțișoară Salvie Unt Brun, Gnocchi de cartofi dulci cu arțar scorțișoară salvie unt brun, și Gnocchi de cartofi cu sos de unt brun de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Așezați cartofii dulci pe farfurie; cuptorul cu microunde la mare până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Se taie în jumătate și se răcește. Răzuiți carnea de cartof dulce într-un castron mediu și amestecați; transferați 3 căni într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați brânză ricotta; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5
Adăugați parmezan, zahăr brun, 2 lingurițe de sare și nucșoară; mash pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se amestecă în făină, aproximativ 1/2 cană odată, până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; împărțiți în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Rulând între palme și suprafața de lucru înmuiată, formați fiecare piesă într-o frânghie lungă de 20 de inci (aproximativ 1 inch în diametru), stropind cu făină, după cum este necesar, dacă este lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Tăiați fiecare frânghie în 20 de bucăți.
10
Rulați fiecare bucată peste dinți de furculiță pentru a indenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Transferați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Aduceți oală mare de apă la fiert; adăugați 2 linguri de sare și reveniți la fierbere. Lucrând în loturi, fierbeți gnocchi până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Transferați gnocchi pe foaia de copt curată. Se răcește complet. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
14
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
15
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare. Gatiti pana cand solidele de unt se rumenesc si au aroma prajita, tigaie rotitoare ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați salvie tocată(amestecul va bule). Opriți căldura. Condimentați generos untul de salvie cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
17
Transferați jumătate de unt de salvie într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Adăugați jumătate de gnocchi. Saut până când gnocchi sunt încălzite prin, aproximativ 6 minute. Goliți tigaia pe foaia de copt cu margini; se introduce în cuptor pentru a se menține cald. Repetați cu restul de unt de salvie și gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Împărțiți gnocchi și sos între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Se ornează cu frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista