Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie

Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de salvie plus frunze, cartofi dulci cu piele roșie, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi De Cartofi Dulci Cu Arțar Scorțișoară Salvie Unt Brun, Gnocchi de cartofi dulci cu arțar scorțișoară salvie unt brun, și Gnocchi de cartofi cu sos de unt brun de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Așezați cartofii dulci pe farfurie; cuptorul cu microunde la mare până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se taie în jumătate și se răcește. Răzuiți carnea de cartof dulce într-un castron mediu și amestecați; transferați 3 căni într-un castron mare.
Adăugați brânză ricotta; se amestecă bine.
Adăugați parmezan, zahăr brun, 2 lingurițe de sare și nucșoară; mash pentru a amesteca.
Se amestecă în făină, aproximativ 1/2 cană odată, până se formează aluatul moale.
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; împărțiți în 6 bucăți egale.
Rulând între palme și suprafața de lucru înmuiată, formați fiecare piesă într-o frânghie lungă de 20 de inci (aproximativ 1 inch în diametru), stropind cu făină, după cum este necesar, dacă este lipicioasă.
Tăiați fiecare frânghie în 20 de bucăți.
Rulați fiecare bucată peste dinți de furculiță pentru a indenta.
Transferați pe foaia de copt.
Aduceți oală mare de apă la fiert; adăugați 2 linguri de sare și reveniți la fierbere. Lucrând în loturi, fierbeți gnocchi până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Transferați gnocchi pe foaia de copt curată. Se răcește complet. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare. Gatiti pana cand solidele de unt se rumenesc si au aroma prajita, tigaie rotitoare ocazional, aproximativ 5 minute.
Adăugați salvie tocată(amestecul va bule). Opriți căldura. Condimentați generos untul de salvie cu sare și piper.
Transferați jumătate de unt de salvie într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de gnocchi. Saut până când gnocchi sunt încălzite prin, aproximativ 6 minute. Goliți tigaia pe foaia de copt cu margini; se introduce în cuptor pentru a se menține cald. Repetați cu restul de unt de salvie și gnocchi.
Împărțiți gnocchi și sos între boluri puțin adânci.
Se ornează cu frunze de salvie.