Gnocchi cu unt și ierburi
Gnocchi cu unt și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 236 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gnocchi, muștar dijon, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gnocchi cu unt de cimbru, Gnocchi cu unt rumenit, și Gnocchi în unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti gnocchiul conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit, scurgeți gnocchiul și readuceți-le în oală.
Adăugați untul, muștarul, apa de gătit rezervată, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați până când untul s-a topit. Îndoiți pătrunjelul și arpagicul.