Gnocchi cu unt și ierburi

Gnocchi cu unt și ierburi
Gnocchi cu unt și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 236 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gnocchi, muștar dijon, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gnocchi cu unt de cimbru, Gnocchi cu unt rumenit, și Gnocchi în unt de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti gnocchiul conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit, scurgeți gnocchiul și readuceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați untul, muștarul, apa de gătit rezervată, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați până când untul s-a topit. Îndoiți pătrunjelul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista