Gnocchi cu sparanghel și măsline într-un sos Pesto cremos
Gnocchi cu sparanghel și măsline într-un sos Pesto cremos ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 768 calorii, 20g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, măsline, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, și Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto pentru rețete similare.
Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.