Gnocchi cu sparanghel și măsline într-un sos Pesto cremos

Gnocchi cu sparanghel și măsline într-un sos Pesto cremos
Gnocchi cu sparanghel și măsline într-un sos Pesto cremos ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 768 calorii, 20g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, măsline, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, și Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista