Gnocchi cu sos de cimbru de unt

Gnocchi cu sos de cimbru de unt
Gnocchi cu sos de cimbru de unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mascarpone Și Gnocchi De Lămâie Cu Sos De Cimbru De Unt, Gnocchi cu unt de cimbru, și Gnocchi de cartofi dulci cu unt de cimbru.

Instrucțiuni

1
Gatiti untul intr-o tigaie medie grea la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați frunzele de cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Pierceți cartoful peste tot cu o furculiță. Cuptorul cu microunde cartoful până se înmoaie, întorcându-se o dată, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
5
Tăiați cartoful în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare; aruncați pielea. Folosind o furculiță, zdrobiți bine cartoful. Mash în sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se amestecă în 3 linguri de ou; aruncați oul rămas. Cerneti faina peste amestecul de cartofi si framantati doar pana se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Rotiți fiecare piesă între palme și suprafața de lucru într-o frânghie cu diametrul de 1/2 inci (aproximativ 20 inci lungime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Tăiați aluatul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
10
Rotiți fiecare bucată de aluat peste o paletă de lemn cu creste sau peste colțurile unei furculițe pentru a forma caneluri în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Gatiti gnocchiul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand gnocchiul se ridica la suprafata, aproximativ 1 minut. Continuați să gătiți până când gnocchiul este fraged, cu aproximativ 4 minute mai mult. Folosind o lingură pliată, transferați gnocchiul în untul fierbinte de cimbru din tigaie. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Puneți gnocchi și sosul de unt în boluri puțin adânci. Se acoperă cu Pecorino și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
GnocchiGnocchi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista