Gnocchi cu sos de cimbru de unt
Gnocchi cu sos de cimbru de unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mascarpone Și Gnocchi De Lămâie Cu Sos De Cimbru De Unt, Gnocchi cu unt de cimbru, și Gnocchi de cartofi dulci cu unt de cimbru.
Instrucțiuni
Gatiti untul intr-o tigaie medie grea la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Adăugați frunzele de cimbru. Pune deoparte.
Pierceți cartoful peste tot cu o furculiță. Cuptorul cu microunde cartoful până se înmoaie, întorcându-se o dată, aproximativ 12 minute.
Tăiați cartoful în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare; aruncați pielea. Folosind o furculiță, zdrobiți bine cartoful. Mash în sare și piper.
Se amestecă în 3 linguri de ou; aruncați oul rămas. Cerneti faina peste amestecul de cartofi si framantati doar pana se amesteca.
Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale.
Rotiți fiecare piesă între palme și suprafața de lucru într-o frânghie cu diametrul de 1/2 inci (aproximativ 20 inci lungime).
Tăiați aluatul în bucăți de 1 inch.
Rotiți fiecare bucată de aluat peste o paletă de lemn cu creste sau peste colțurile unei furculițe pentru a forma caneluri în aluat.
Gatiti gnocchiul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand gnocchiul se ridica la suprafata, aproximativ 1 minut. Continuați să gătiți până când gnocchiul este fraged, cu aproximativ 4 minute mai mult. Folosind o lingură pliată, transferați gnocchiul în untul fierbinte de cimbru din tigaie. Aruncă la haină.
Puneți gnocchi și sosul de unt în boluri puțin adânci. Se acoperă cu Pecorino și se servește.