Gnocchi cu roșii proaspete, măsline verzi și Mozzarella afumată

Gnocchi cu roșii proaspete, măsline verzi și Mozzarella afumată
Nevoie de un garnitură vegetariană? Gnocchi cu roșii proaspete, măsline verzi și Mozzarella afumată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, gnocchi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bine. Încercați Gnocchi cu roșii, busuioc și măsline, Gnocchi, Cârnați, Roșii, Mazăre, Mozzarella Afumată, și Gnocchi parmezan cremos cu Mozzarella, roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți capetele tulpinii din roșii și tocați roșiile în cuburi de 1/4 inci, rezervând toate sucurile. Într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați roșiile și sucurile și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați măsline și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Tăiați Mozzarella afumată în cuburi de 1/4 inci și dați deoparte. Aruncați gnocchi în apă clocotită și gătiți până plutesc (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Scurgeți gnocchi într-o strecurătoare și turnați-le cu grijă în tigaie cu amestec de roșii. Reveniți la căldură și aruncați ușor până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă Mozzarella, frunzele de maghiran și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
MaghiranMaghiran
9
Se toarnă în vasul de servire încălzit și se servește imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista