Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto

Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 408 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, nuci de pin, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, și Gnocchi Ricotta de casă cu Pesto de sparanghel.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați gnocchi în tigaie; gătiți 4 minute sau până când ați terminat (gnocchi se va ridica la suprafață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți cu o lingură cu fante; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați sparanghel și creveți în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgere.
6
Adăugați amestecul de creveți la gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
CrevețiCreveți
7
Combinați 1 lingură de apă rămasă, busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Stropiți uleiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Adăugați amestecul de busuioc în amestecul de creveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista