Glisoarele pentru plăcinte ale ciobanului
Shepherd ' s Pie Sliders este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 531 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de frunze de rozmarin, rulouri de cartofi, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele, usturoiul, morcovii și mazărea în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când șalotele se înmoaie și usturoiul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se transferă amestecul într-un castron mare și se lasă deoparte să se răcească complet. Între timp, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Odată ce amestecul de morcovi s-a răcit complet, adăugați în castron mielul măcinat, cimbru, rozmarin, piper negru, sos Worcestershire și ketchup. Folosind mâinile sau o spatulă de cauciuc, amestecați ușor totul în castron până când se combină bine.
Formați 6 torturi din amestecul de miel, care au fiecare aproximativ 3 inci în diametru și 1/2-inch grosime.
Încălziți ultima lingură de ulei de canola în aceeași tigaie din fontă la foc mediu. Când uleiul strălucește și aproape fumează, așezați chiftelele în tigaie, lucrând în loturi, dacă este necesar. Gatiti prajiturile pe prima parte timp de 4 minute, apoi folosind o spatula metalica, intoarceti prajiturile.
Presărați niște brânză albastră pe fiecare dintre torturi, acoperiți tigaia cu un capac și continuați să gătiți încă 3-4 minute până când mielul este fiert și brânza este topită.
Ungeți rulourile de cartofi cu maioneză, apoi așezați chiftelele de miel fierte pe jumătatea inferioară a fiecărei role și deasupra cu jumătatea superioară a fiecărei role.