Glisoare Pentru Brioșe Cu Ouă Amestecate
Omletă Briose Sliders ou ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 706 calorii, 27G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Un amestec de slănină, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 12 până la 14 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Încălziți o tigaie de brioșă de 12 cani în cuptor 5 minute.
Combinați amestecul de făină de porumb și zahărul într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă Zara și oul; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă untul topit, brânza și slănina.
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți cu spray de gătit. Lingura aluat în tigaie brioșă fierbinte, de umplere aproape complet plin.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigaie într-o grătar și lăsați să se răcească 10 minute.
Bateți împreună ouăle, apa și condimentele Creole într-un castron mediu. Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, fără a amesteca, 2 până la 3 minute sau până când ouăle încep să se așeze pe fund. Trageți ușor marginile gătite departe de părțile laterale ale tigaiei pentru a forma bucăți mari. Gatiti, amestecand ocazional, 4 pana la 5 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate si umede. (Nu exagera.)
Tăiați brioșele în jumătate și lingurați ouăle peste jumătățile de jos. Acoperiți cu jumătăți superioare de brioșe.