Glisoare De Ceapă Franceză
Glisoarele de ceapă franceză sunt o rețetă mediteraneană care servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 237 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză, chifle sandwich, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Glisoare De Supă De Ceapă Franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Formați carnea de vită în mini burgeri de 12 (2 1/2 inch).
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați burgerii și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți burgerii din tigaie.
Se amestecă supa în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți burgerii în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când burgerii sunt fierți. Topiți burgerii cu brânza și gătiți până când brânza este topită. Chiar înainte de servire, așezați burgerii pe chifle și acoperiți fiecare cu 1 lingură de amestec de supă.