Glisoare De Ceapă Franceză

Glisoare De Ceapă Franceză
Glisoarele de ceapă franceză sunt o rețetă mediteraneană care servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 237 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză, chifle sandwich, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Glisoare De Supă De Ceapă Franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Formați carnea de vită în mini burgeri de 12 (2 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați burgerii și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
4
Scoateți burgerii din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă orice grăsime.
6
Se amestecă supa în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți burgerii în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când burgerii sunt fierți. Topiți burgerii cu brânza și gătiți până când brânza este topită. Chiar înainte de servire, așezați burgerii pe chifle și acoperiți fiecare cu 1 lingură de amestec de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul des Chartrons Bordeaux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista