Glazură Vegană Cu Brânză Cremă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați glazura vegană cu brânză cremă. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 251 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, margarină fără lactate, cremă de brânză "vegană" și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de morcovi vegani cu glazură de brânză cremă, Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar, și Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer electric sau într-un castron mare cu un mixer de mână, așezați "crema de brânză" și margarina și cremați-le împreună.
Adăugați zahărul, vanilia și extractul de migdale și continuați să bateți amestecul până când este ușor și pufos.