Glazură Pufoasă De Marshmallow Buttercream
Nevoie de un pescatarian și glazură fără gluten? Glazura pufoasă de cremă de unt de Marshmallow ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Dacă încercați să mâncați mai sănătos, rețineți că această rețetă acoperă 3% din nevoile tale zilnice de vitamine și minerale și este considerat nu este atât de sănătos. Această rețetă servește 1. O porție conține 943 calorii, 1g de proteine, și 93G de grăsime. 52 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Costă $1.1 pe portie-- găsim acest preț rezonabil. Această rețetă de la www.myrecipes.com necesită puf de marshmallow, zahăr de cofetărie, unt și lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Încercați Glazură Pufoasă De Marshmallow Buttercream, Glazură Pufoasă De Unt, și Vegan Fluffy Buttercream Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a lăsa untul să ajungă la temperatura camerei. Nu topiți untul în cuptorul cu microunde, pentru că va separa uleiurile și grăsimile din unt și va avea ca rezultat o cremă de unt cu o textură similară cu brânza de vaci.
Crema untul până când este ușor și pufos. Apoi începeți să adăugați zahărul pudră o lingură la un moment dat. Cantitatea de zahăr pudră pe care am scris-o mai sus este doar o sugestie. Nu este nevoie de mult zahăr, deoarece puful de marshmallow este foarte dulce. Puteți adăuga întotdeauna mai mult zahăr după ce ați amestecat totul.
Se amestecă în întregul recipient de puf de marshmallow. Continuați să amestecați până când totul este combinat.
Adăugați extractele și condimentele preferate. Această înghețare este super versatilă.
Preferatul meu personal este extractul de mentă, care conferă o aromă ușoară și răcoritoare glazurii pufoase.
În funcție de utilizarea dvs. pentru această înghețare, poate doriți să adăugați niște lapte în glazură pentru a-l subția. Am observat că glazura poate tinde să fie pe partea groasă fără lapte. Aveți grijă să adăugați doar câteva picături de lapte la un moment dat, deoarece nu doriți o mizerie gloopy prea subțire pentru îngheț.