Glazură De Marshmallow

Glazură De Marshmallow
Glazura de Marshmallow ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, albușuri de ou, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Glazură De Marshmallow, Glazură De Marshmallow Cu Căpșuni, și Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță medie cu 1 inch de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați albușurile, zahărul, smântâna de tartru și sarea în vasul curat al unui mixer de stand și bateți cu mâna pentru a combina. Cuibărește vasul peste cratiță, asigurându-te că fundul vasului nu atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți amestecul de albuș de ou, șoptind constant, până când zahărul s-a dizolvat și amestecul este fierbinte la atingere (aproximativ 120 km f pe un termometru citit instant), aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Transferați vasul într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Rotiți mixerul la mediu și bateți timp de 1 minut. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați vanilia și bateți până se încorporează, aproximativ 1 minut. Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista