Glazură De Ciocolată

Glazură De Ciocolată
Glazura de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Această rețetă servește 5 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 676 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de ciocolată-unt, Cupcakes cu ciocolată cu unt de arahide cu glazură de ciocolată, și Tort de morcovi de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, cacao și laptele într-o cratiță. Gatiti la foc mic 5 minute sau pana se topeste untul. Gatiti la foc mediu pana apar bule la suprafata. (Nu va ajunge la fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă treptat zahărul și vanilia. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează și zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista