Glazură De Brânză Cu Frișcă
Glazura de brânză frișcă ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 212 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, crema de brânză, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Frișcă Heath Bar, Cupcakes Confetti fără Gluten cu glazură de frișcă de cacao, și Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, bateți frișca până se formează vârfuri tari și setați aside.In un al doilea castron, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor, vanilia și sucul de lămâie până la crem.Amestecați frișca în amestecul de cremă de brânză.