Glazură De Brânză Cu Frișcă

Glazură De Brânză Cu Frișcă
Glazura de brânză frișcă ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 212 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, crema de brânză, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Frișcă Heath Bar, Cupcakes Confetti fără Gluten cu glazură de frișcă de cacao, și Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți frișca până se formează vârfuri tari și setați aside.In un al doilea castron, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor, vanilia și sucul de lămâie până la crem.Amestecați frișca în amestecul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista