Glazură De Brânză Cu Cremă De Chili

Chili crema de branza glazura ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1157 calorii, 5g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, extract clar de vanillan, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Glazură De Brânză Cu Cremă De Chili, Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale.
Instrucțiuni
Într-un castron, cernem pământul ancho chile, ardeiul cayenne și scorțișoara cu zahărul cofetarilor. Bateți crema de brânză și untul cu un mixer electric la viteză medie până când glazura este netedă; se amestecă în extractul de vanilie. Utilizați pentru a îngheța cupcakes sau prăjituri.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.