Glazură De Brânză Cremă Fără Grăsimi

Glazură De Brânză Cremă Fără Grăsimi
Glazura de brânză cremă fără grăsimi este o fără gluten glazură. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cremă de brânză, lapte, topping bătut cu carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Cupcakes din catifea roșie fără Gluten, fără zahăr, cu glazură de brânză cremă, și Tort de sfeclă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de arțar {fără gluten, fără cereale} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă; bateți treptat în suc și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați amestecul de budincă. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți în topping biciuit. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista