Glazură

Glazură
Glazura ar putea fi doar glazura pe care o căutați. O porție conține 510 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, sirop de porumb, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 6%. Încercați Glazură De Panificație, Glazură De Ciocolată, și Glazură Regală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și siropul de porumb într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr, amestecând până se omogenizează bine; folosiți o perie de patiserie pentru a răzui orice zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Gatiti la foc mic pana la mediu pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 100 de grade; se ia de pe foc. Se amestecă extractul de migdale și 2 lingurițe de cremă; se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
BomboaneBomboane
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
3
Adăugați suficientă cremă rămasă pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista