Ghimbir și Vanilie Crema de zahar ars

Ghimbir și Vanilie Crema de zahar ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați ghimbirul și fasolea de vanilie Cr. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 424 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, ghimbir, fructe tropicale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Vanilie Bean Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați trei vase de flan canelate cu diametrul de 4 inci* în fiecare dintre cele două tigăi de copt de 13 x 9 x 2 inci sau așezați șase ramekine de 3/4 cană în 1 tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Amestecați smântâna, zahărul și ghimbirul într-o cratiță medie grea. Folosind un cuțit ascuțit mic, răzuiți semințele din fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Adăugați semințe și fasole în cratiță. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul se fierbe. Acoperiți tigaia, reduceți focul la foarte mic și fierbeți ușor 10 minute pentru a infuza arome. Se strecoară în ceașcă mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateti galbenusurile intr-un bol mediu pana se omogenizeaza bine. Treceți treptat în amestecul de smântână fierbinte doar pentru a amesteca. Întoarceți crema la cupa de măsurare; împărțiți între feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă suficientă apă fierbinte în Tigăi pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor. Transferați cu grijă tigăile în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți cremele până aproape așezate în centru când tigăile sunt agitate ușor, aproximativ 30 de minute pentru vasele cu flan canelat și 35 de minute pentru ramekins. Folosind spatula metalică, transferați cremele în vase pe suprafața de lucru; se răcește 30 de minute. Se răcește cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Presărați 2 lingurițe de zahăr uniform peste fiecare cremă. Lucrând cu 1 cremă la un moment dat, țineți blowtorch** astfel încât flacăra să fie la 2 inci deasupra suprafeței. Flacără directă, astfel încât zahărul să se topească și să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
2
Refrigerați până când cremele sunt din nou ferme, dar toppingul este încă fragil, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 4 ore, astfel încât toppingul să nu se înmoaie.
3
Se ornează cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4
* Vasele din flan din sticlă transparentă cu diametru de patru inci sunt disponibile la magazinele de vase și la multe magazine de hardware. Au o adâncime de aproximativ 2/3 inch și conțin aproximativ 1/2 cană de lichid.
5
** Disponibil la unele magazine de vase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista