Ghimbir și Vanilie Crema de zahar ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați ghimbirul și fasolea de vanilie Cr. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 424 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, ghimbir, fructe tropicale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Vanilie Bean Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați trei vase de flan canelate cu diametrul de 4 inci* în fiecare dintre cele două tigăi de copt de 13 x 9 x 2 inci sau așezați șase ramekine de 3/4 cană în 1 tigaie.
Amestecați smântâna, zahărul și ghimbirul într-o cratiță medie grea. Folosind un cuțit ascuțit mic, răzuiți semințele din fasole de vanilie.
Adăugați semințe și fasole în cratiță. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul se fierbe. Acoperiți tigaia, reduceți focul la foarte mic și fierbeți ușor 10 minute pentru a infuza arome. Se strecoară în ceașcă mare de măsurare.
Bateti galbenusurile intr-un bol mediu pana se omogenizeaza bine. Treceți treptat în amestecul de smântână fierbinte doar pentru a amesteca. Întoarceți crema la cupa de măsurare; împărțiți între feluri de mâncare.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în Tigăi pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor. Transferați cu grijă tigăile în cuptor.
Coaceți cremele până aproape așezate în centru când tigăile sunt agitate ușor, aproximativ 30 de minute pentru vasele cu flan canelat și 35 de minute pentru ramekins. Folosind spatula metalică, transferați cremele în vase pe suprafața de lucru; se răcește 30 de minute. Se răcește cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Presărați 2 lingurițe de zahăr uniform peste fiecare cremă. Lucrând cu 1 cremă la un moment dat, țineți blowtorch** astfel încât flacăra să fie la 2 inci deasupra suprafeței. Flacără directă, astfel încât zahărul să se topească și să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Refrigerați până când cremele sunt din nou ferme, dar toppingul este încă fragil, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 4 ore, astfel încât toppingul să nu se înmoaie.
* Vasele din flan din sticlă transparentă cu diametru de patru inci sunt disponibile la magazinele de vase și la multe magazine de hardware. Au o adâncime de aproximativ 2/3 inch și conțin aproximativ 1/2 cană de lichid.
** Disponibil la unele magazine de vase.