Ghimbir-pui fiert în apă și bulion

Ghimbir-pui fiert în apă și bulion
Ginger - pui fiert în apă și bulion este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 20 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de bulion dezosat, de pui, ghimbir de un sfert și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui Fiert Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, Pește fiert cu ghimbir și bulion de susan, și Flounder fiert în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 conserve de bulion la fiert într-o oală cu ghimbir și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați puiul, acoperiți și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când puiul este gătit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Folosind o lingură pliată, transferați puiul într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Adăugați restul de 1 cutie de bulion în oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți bulionul și puiul în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Faceți înainte: până la 1 zi. Aduceți tot bulionul la fiert cu pui, apoi îndepărtați puiul și răciți separat de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista