Ghimbir Portocaliu Varză De Bruxelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles de ghimbir portocaliu. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 157 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, afine, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză de Bruxelles prăjită cu soia de portocale și ghimbir, Halibut de ghimbir cu varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu ciuperci și ghimbir.
Instrucțiuni
Tăiați varza de Bruxelles într-un robot de bucătărie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati varza de Bruxelles tocata in uleiul incins pana se inmoaie usor, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim; gatiti si amestecati nucile pecan in varza de Bruxelles pana cand nucile pecan sunt parfumate si prajite, aproximativ 2 minute.
Se amestecă sucul de portocale în amestecul de varză de Bruxelles; pliați în afine și ghimbir. Se fierbe amestecul până când sucul se evaporă în cea mai mare parte, aproximativ 5 minute.