Ghimbir carne de vită Se amestecă Fry ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, amidon de porumb, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Simply Recipes are 2119 fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită și ghimbir, Ghimbir Carne De Vită Se Amestecă Fry, și Carne De Vită Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Răciți friptura, feliați-o în fâșii: răciți friptura la congelator timp de 30 de minute înainte de a o felia, acest lucru va face mai ușor tăierea în felii subțiri. Feliați friptura mai întâi transversal în felii groase de 1/2 inch. Tăiați fiecare felie pe lungime în benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Marinați carnea de vită: într-un castron mediu, amestecați ingredientele pentru marinată; sosul de soia, oțetul, ghimbirul ras, mierea, fulgii roșii de chile și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați carnea de vită cu marinada pentru a acoperi și lăsați-o să stea cel puțin 30 de minute și până la 4 ore, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Faceți suspensie de amidon de porumb: într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă rece pentru a face o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Rumeniti fasiile de vita:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Încălziți uleiul într-un wok (ulei vegetal plus ulei de susan închis la culoare dacă utilizați) sau într-o tigaie mare de saut, la foc mare, până când aproape fumează. Pe măsură ce uleiul se încălzește, uscați carnea de vită și separați-o în loturi mici, nu mai mari decât ceea ce poate încăpea în palma mâinii. Lucrând în loturi, saut carne de vită până la maro exterior, dar rar în interior, nu mai mult de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan închis
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Transferați carnea de vită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă ardeii iute, usturoiul, ghimbirul: când toată carnea de vită este gătită, puneți ardeii iute și usturoiul în tigaie și prăjiți 30-45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ghimbirul julienned și gătiți încă 30-45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1
Adăugați carnea de vită înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați suspensia de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3
Adăugați scallions și amestecați totul împreună. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4
Se ia de pe foc, se amestecă coriandru: se oprește focul și se amestecă în coriandru.