Ghimbir & Serrano Aburit Dur
Ginger & Serrano aburit dur este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 279 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână file de portocale, ghimbir, verdeață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), și Cod aburit cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor pielea de pește în mai multe locuri. Se amestecă împreună Sherry și sare într-un castron mic, apoi se freacă amestecul pe ambele părți ale peștelui, lăsând pielea cu fața în sus.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează ghimbir, scallion și ardei iute, amestecând, până când este parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 30 de secunde și lingură peste pește. Transferați cu grijă peștele în stratul inferior al vaporului și acoperiți bine, apoi aburiți până când peștele este doar gătit, 7 până la 8 minute. Scoateți cu grijă din abur și presărați pește cu ulei de susan.
Serviți pește pe un pat de orez de iasomie și verdeață aburită.emailwitterfacebookpinterestyummlymore
Nu ratați o rețetă!Abonați-vă pentru a primi postări noi și actualizări lunare de la L & OO: trimite-mi: postări noi
Newsletter Postarea Anterioara
Articolul Următorpicant Lime și Herbed Tofu
Ambalaje De Salata1 Comentariu
Lasă un comentariu lasă un comentariu
Nume (obligatoriu)Mail (obligatoriu-nu va fi publicat)Website URLComment (obligatoriu)Anulează răspunsul
Bine ați venit la Love & Olive Oil, aventurile culinare ale lui Lindsay și Taylor. Suntem cu toții despre mâncare accesibilă, dar totuși impresionantă, unică și creativă, dar totuși fidelă rădăcinilor sale culinare.Mai multe despre noi rămâneți conectat
Abonați-vă pentru a primi postări noi și / sau știri și actualizări lunare de la L & OO în căsuța dvs. de e-mail:Trimite-mi: postări noi
Vrei să fii la curent? Abonați-vă la fluxul RSS folosind cititorul RSS la alegere. S-ar putea să vă sugerăm: amazon barnes & noble quirk books cumpărați cărți locale amazon barnes & noble quirk cumpără local
Tartele cu kiwi cu căpșunipostat pe 23 aprilie 2012 inDesserts
Produse de patiserie cu gem de căpșunipostat pe 24 martie 2014 înmicul dejun
Eclair cu căpșuni acoperite cu ciocolatăpostat pe 23 iunie 2014 înciocolată, deserturi
Ciocolata neagra Strawberry Ice Creamposted pe Mai 15, 2014 inchiocolata, deserturi, Ice Crea
Ciocolata Strawberry Oasis Piepostat pe 30 aprilie 2012 înciocolată, deserturi
Cauți ceva?Tot conținutul și fotografia sunt drepturi de autor Love & Olive Oil și Lindsay Landis, 2007-2015, dacă nu se specifică altfel.Materialul nu poate fi duplicat sau republicat fără permisiune. Dacă doriți să împărtășiți o rețetă, vă rugăm să vă re-scrie rețeta în propriile cuvinte și să ofere credit corespunzătoare, cu un link înapoi la postul original. Mulțumesc!Love & Olive Oil este o marcă comercială înregistrată a Purr Design, LLC.