Gheață De Ananas Auriu Cu Vârf De Rom
Gheața de ananas auriu cu vârf de rom este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, rom, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită, și Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă sucul și romul.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci; acoperiți și congelați 45 de minute. Amestecați amestecul de ananas cu o furculiță la fiecare 45 de minute până când este complet înghețat și noroios (aproximativ 4 ore).
Scoateți amestecul de ananas din congelator; răzuiește amestecul cu o furculiță până devine pufos.