Gheare monstru cu sos de scufundare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Monster Claws cu sos de scufundare. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 30 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sosul original pentru grătar, pkt. shake ' n bake amestec suplimentar de acoperire condimentat, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gheare de crab de piatră cu sos de muștar, Crunchy Monster Claws, și Gheare de Dragon cu sos de sânge.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Coat pui cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 13 până la 15 min. sau până când puiul este gata.
Asigurați-1/2-inch fantă în capătul mai subțire al fiecărei benzi de pui; introduceți triunghi ardei roșu în fantă pentru gheara monstrului.
Se servește cu sos de grătar.