Generalul Robert E. Lee Cake II
Generalul Robert E. Lee Cake II este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de suc de portocale, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bobul de porumb al lui Robert, Mai Bine Decât Robert Redford, și Robert Redford pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si crema de tartru. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, bateți împreună cele 8 gălbenușuri de ou și 2 căni de zahăr până când sunt groase și palide. Se amestecă cele 2 lingurițe de coajă de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie. Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou și sarea până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în amestecul de gălbenușuri de ou alternativ cu amestecul de făină.
Răspândiți uniform în tigăile pregătite.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Lăsați straturile să se răcească în tigaie timp de 15 minute înainte de a inversa pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați straturile în jumătate orizontal.
Pentru a face umplutura: în partea de sus a unui cazan dublu, combinați 1 1/3 cană zahăr, 4 gălbenușuri de ou, 2 1/2 linguriță coajă de lămâie și 1/3 cană suc de lămâie. Gatiti la foc mare, amestecand constant, pana cand zaharul se dizolva si amestecul se ingroasa.
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Se răcește la temperatura camerei înainte de a umple tortul.
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, cremă 1/3 cană unt până la lumină și pufos. Adăugați treptat zahărul cofetarilor și amestecați în coaja de portocală, sucul de portocale, coaja de lămâie și sucul de lămâie. În cele din urmă, amestecați nuca de cocos. Înghețați exteriorul tortului umplut.