Generalul Robert E. Lee Cake II

Generalul Robert E. Lee Cake II
Generalul Robert E. Lee Cake II este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de suc de portocale, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bobul de porumb al lui Robert, Mai Bine Decât Robert Redford, și Robert Redford pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si crema de tartru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți împreună cele 8 gălbenușuri de ou și 2 căni de zahăr până când sunt groase și palide. Se amestecă cele 2 lingurițe de coajă de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie. Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou și sarea până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în amestecul de gălbenușuri de ou alternativ cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Răspândiți uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Lăsați straturile să se răcească în tigaie timp de 15 minute înainte de a inversa pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați straturile în jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
TigaieTigaie
6
Pentru a face umplutura: în partea de sus a unui cazan dublu, combinați 1 1/3 cană zahăr, 4 gălbenușuri de ou, 2 1/2 linguriță coajă de lămâie și 1/3 cană suc de lămâie. Gatiti la foc mare, amestecand constant, pana cand zaharul se dizolva si amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Se răcește la temperatura camerei înainte de a umple tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, cremă 1/3 cană unt până la lumină și pufos. Adăugați treptat zahărul cofetarilor și amestecați în coaja de portocală, sucul de portocale, coaja de lămâie și sucul de lămâie. În cele din urmă, amestecați nuca de cocos. Înghețați exteriorul tortului umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista