Gemelli de scoici arse cu sparanghel, mazăre Snap și Pecorino

Gemelli de scoici arse cu sparanghel, mazăre Snap și Pecorino
Scallop Gemelli cu sparanghel, mazăre Snap și Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 589 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână tarhon, mazăre de zahăr, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mazăre prăjită cu migdale și Pecorino, Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, și Mazăre Cu Zahăr Ars.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
2
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pancetta și gătiți 3 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Întoarceți tigaia pe blatul de gătit și adăugați 2 linguri ulei, ceapă și usturoi; gatiti, la foc mediu-mare, 5 minute sau pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Adăugați sparanghel; gătiți 2 minute sau până când este verde strălucitor. Se amestecă mazărea și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MazăreMazăre
6
Adăugați vermut; gatiti 1 minut sau pana se reduce la o glazura. Se amestecă tarhonul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
VermutVermut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se ia de pe foc.
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie separată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
SareSare
10
Adăugați în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Întoarceți tigaia mare pe blatul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați pastele fierte și 2 linguri de unt și gătiți 1 minut sau până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
UntUnt
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza, jumătate din pancetta rezervată și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Împărțiți pastele în 4 boluri, acoperiți fiecare uniform cu scoici și presărați cu pancetta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
BrânzăBrânză
PiperPiper
PastePaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista