Gemelli cu dovlecei, roșii și slănină

Gemelli cu dovlecei, roșii și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gemelli cu dovlecei, roșii și slănină. O porție conține 422 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză de capră, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Gemelli cu Tunan și roșii Cherry, Gemelli cu roșii cherry Blistered, năut și boia afumată, și Gemelli de sud-vest cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați vin; se fierbe până se reduce cu 1/3, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt ușor subdonate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați dovlecelul și fierbeți până când pastele sunt fragede, dar încă ferme de mușcat, iar dovlecelul este crocant-fraged, amestecând ocazional, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
PastePaste
7
Scurgere.
8
Adăugați paste, dovlecei, slănină, roșii și oregano la ceapă în tigaie. Aruncați la foc mediu-mare până când sosul acoperă pastele, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați brânză și aruncați până începe să se topească, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
1
Pentru a semăna o roșie de prune, pur și simplu feliați roșia în jumătate orizontal și stoarceți ușor semințele, folosind o lingură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
TomateTomate
SemințeSemințe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista