Gem și budincă de pâine

Gem și budincă de pâine
Gemul și budinca de pâine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 3.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 736 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, conserve de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca de pâine Malteză ( folosind pâine învechită), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Aranjați jumătate din brioșă de-a lungul fundului vasului și tăiați sau rupeți feliile pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Întindeți 3/4 cană de gem deasupra și acoperiți cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
GemGem
4
Bateti ouale, zaharul, 2 1/2 cani de lapte si vanilia impreuna; se toarnă peste pâine. Apăsați pentru a înmuia și periați blatul cu 4 linguri de unt topit. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Scoateți folia și continuați să coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când budinca este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Preîncălziți broilerul. Într-un castron, bateți restul de 1 lingură de lapte cu zahărul cofetarilor. Amestecați untul topit rămas și gemul până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Întindeți amestecul peste vârful budincii, așezați-l sub broiler și fierbeți până când glazura este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Se servește fierbinte sau cald, garnisit cu căpșuni proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista