Gem și budincă de pâine
Gemul și budinca de pâine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 3.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 736 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, conserve de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca de pâine Malteză ( folosind pâine învechită), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Aranjați jumătate din brioșă de-a lungul fundului vasului și tăiați sau rupeți feliile pentru a se potrivi.
Întindeți 3/4 cană de gem deasupra și acoperiți cu pâinea rămasă.
Bateti ouale, zaharul, 2 1/2 cani de lapte si vanilia impreuna; se toarnă peste pâine. Apăsați pentru a înmuia și periați blatul cu 4 linguri de unt topit. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când budinca este setată.
Preîncălziți broilerul. Într-un castron, bateți restul de 1 lingură de lapte cu zahărul cofetarilor. Amestecați untul topit rămas și gemul până când amestecul este neted.
Întindeți amestecul peste vârful budincii, așezați-l sub broiler și fierbeți până când glazura este aurie.
Se servește fierbinte sau cald, garnisit cu căpșuni proaspete.