Gem Picant De Roșii

Gem Picant De Roșii
Gemul picant de roșii ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 40 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, roșii de prune, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dulceață de roșii dulce și picantă, Crostini de usturoi cu Brie și gem de roșii dulci și picante, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
2
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii largi, lăsând în urmă miezul alb amar. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare într-o cratiță mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați coaja de lămâie, roșiile, zahărul, chimenul, 4 lingurițe de sare, fulgii de ardei roșu, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și ghimbirul. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt suculente si zaharul se dizolva, 15-20 de minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile sunt întunecate și siropoase și un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, 40 până la 50 de minute (calendarul poate varia în funcție de suculența roșiilor). Reduceți căldura dacă amestecul începe să ardă. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Între timp, sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
5
Umpleți borcanele cu amestecul de roșii, lăsând spațiul capului de 1/4 inch, apoi sigilați și procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista