Gem Picant De Roșii
Gemul picant de roșii ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 40 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, roșii de prune, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dulceață de roșii dulce și picantă, Crostini de usturoi cu Brie și gem de roșii dulci și picante, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry.
Instrucțiuni
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii largi, lăsând în urmă miezul alb amar. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare într-o cratiță mare și largă.
Adăugați coaja de lămâie, roșiile, zahărul, chimenul, 4 lingurițe de sare, fulgii de ardei roșu, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și ghimbirul. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt suculente si zaharul se dizolva, 15-20 de minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile sunt întunecate și siropoase și un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, 40 până la 50 de minute (calendarul poate varia în funcție de suculența roșiilor). Reduceți căldura dacă amestecul începe să ardă. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Între timp, sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Umpleți borcanele cu amestecul de roșii, lăsând spațiul capului de 1/4 inch, apoi sigilați și procesați.
Fotografie realizată de Charles Masters