Gem Perfect De Vișine
Gemul perfect de vișine ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 671 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 88 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Cireșe, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu.
Puneți cireșele și transferați-le în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsează cireșele de 8 până la 10 ori, până când sunt tocate grosier, dar nu curățate. Măsurați 4 căni de piure de cireșe și transferați într-o oală mare, cu fund greu. (Aruncați orice cireșe rămase sau rezervați pentru o altă utilizare.)
Adăugați sucul de lămâie și aduceți la foc mic. Fierbeti, amestecand ocazional, pana cand bucatile de cirese s-au inmuiat si incep sa se descompuna, aproximativ 10 minute.
Se amestecă apa de calciu și untul în oală cu cireșele și se aduce amestecul la fierbere.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.