Gem Perfect De Vișine

Gem Perfect De Vișine
Gemul perfect de vișine ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 671 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 88 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Cireșe, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Puneți cireșele și transferați-le în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsează cireșele de 8 până la 10 ori, până când sunt tocate grosier, dar nu curățate. Măsurați 4 căni de piure de cireșe și transferați într-o oală mare, cu fund greu. (Aruncați orice cireșe rămase sau rezervați pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CireșePiure De Cireșe
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați sucul de lămâie și aduceți la foc mic. Fierbeti, amestecand ocazional, pana cand bucatile de cirese s-au inmuiat si incep sa se descompuna, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
4
Se amestecă apa de calciu și untul în oală cu cireșele și se aduce amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista