Gem Mixt De Fructe De Pădure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul mixt de fructe de pădure. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 697 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pectină lichidă de fructe, suc de lămâie, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gem De Cireșe, Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham.
Instrucțiuni
Se amestecă fructele de pădure și zahărul într-un vas mare de sticlă sau plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat.
Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și pectina. Se amestecă 3 până la 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Puneți amestecul în recipiente de congelare, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați imediat.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, aproximativ 24 de ore. Refrigerați până la 3 săptămâni sau congelați până la 1 an (dezghețați la frigider sau la temperatura camerei înainte de servire). Utilizați ca o răspândire sau în deserturi.