Gem Italian Crostata
Gem Italian Crostatan este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 240 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem Italian Crostata, Gem Italian Crostata, și Crostata de vinete și roșii (plăcintă rustică italiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți cu viteză medie până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați extractul de vanilie, extractul de migdale și sarea și amestecați până se omogenizează. Răsturnați vasul, adăugați făina măsurată și amestecați la viteză mică până când aluatul se unește.
Scoateți 1/2 cană din aluat și, folosind vârful degetelor ușor înfăinate, apăsați - l la 1/2 până la 1/4 inch plat pe o farfurie mică. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l în congelator. Apăsați aluatul rămas (cu vârful degetelor ușor înfăinate) uniform în fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Întindeți dulceața peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Scoateți aluatul rămas din congelator și sfărâmați-l uniform peste gem.
Presărați migdalele uniform deasupra.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 50 de minute. Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei. Cu un cuțit ascuțit, tăiați crostata în 12 pene și serviți.