Gem De Zmeură De Căpșuni
Gemul de zmeură de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 250. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, rețete fără zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Gem De Cireșe.
Instrucțiuni
Combinați pectina și 1/4 cană de zahăr într - un 5-la 6-qt. iarbă. Se amestecă fructele de pădure, apoi sucurile de fructe de pădure și lămâie și untul. Aduceți amestecul la fierbere rapidă la foc mare, amestecând des.
Adăugați restul de 1 cană de zahăr. Întoarceți gemul la fierbere rapidă, amestecând. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Puneți gemul în borcane rezistente la căldură și închideți cu capacele.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Păstrează, răcit, până la 1 lună.
* Am folosit Santa Cruz organic Berry Nectar.