Gem De Cimbru De Mure De Mere

Gem De Cimbru De Mure De Mere
Dulceata de cimbru de mure de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână mere, mure grosiere, pectină universală pomona și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mure-cimbru Margarita, Mure-Cimbru Margarita, și Brioșe De Cimbru De Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați merele și murele într-o oală mare, cu fund greu. Se amestecă coaja și sucul de lămâie și apa de calciu. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă cimbru. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista