Gem De Cimbru De Mure De Mere
Dulceata de cimbru de mure de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână mere, mure grosiere, pectină universală pomona și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mure-cimbru Margarita, Mure-Cimbru Margarita, și Brioșe De Cimbru De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și dați deoparte.
Combinați merele și murele într-o oală mare, cu fund greu. Se amestecă coaja și sucul de lămâie și apa de calciu. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă cimbru. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.