Gem De Ceapă
Gemul de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, vin, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 69 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul până începe să fumeze ușor.
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand ceapa renunta la lichid, 3 pana la 5 minute, apoi adaugati vinul rosu. Coborâți focul și gătiți ceapa până când vinul se reduce aproape complet. Lăsați la foc mic în timp ce pregătiți gastrica.
Într-o tigaie mică separată, încălziți mierea până când începe să buleze și să spumeze. Gatiti pana cand mierea capata o culoare caramel deschis, inca 2-3 minute.
Adăugați oțetul de vin roșu, fierbeți câteva minute la foc mic, apoi opriți focul.
Turnați amestecul de miere peste ceapă și continuați să le gătiți la foc mic până când tot sucul este absorbit și ceapa are o consistență asemănătoare gemului, 10 până la 15 minute. Dacă doriți, adăugați suc de lămâie și coajă în acest moment. Gustați pentru condimentare și transferați într-un castron pentru a se răci până când este gata de servit.