Gem De Caise Proaspete
Gemul proaspăt de caise ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 64 și costă 8 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți caise, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Caise, Caise Proaspete Clafouti, și Tort De Caise Proaspete.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Se amestecă amestecul de caise într-o cratiță mare; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim și gătiți 25 de minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 20
Turnați gemul în borcane decorative sau recipiente etanșe. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni.