Gelato De Ciocolată

Gelato De Ciocolată
Ciocolata Gelato este un fără gluten desert. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1880 calorii. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato de ciocolată siciliană cu bourbon și chipsuri de ciocolată neagră, și Ciocolată-sandvișuri cu ciocolată și Gelato cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 1/4 căni de lapte doar la fiert într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat. În timp ce laptele se încălzește, amestecați zahărul, amidonul de porumb, sarea și 1/4 cană de lapte (rece) într-un castron până se omogenizează, apoi amestecați în lapte clocotit și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând. Se fierbe, se amestecă frecvent, 3 minute (amestecul va fi foarte gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se ia de pe foc.
3
Aduceți restul de 1/2 cană de lapte (rece) doar la fierbere într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă lapte fierbinte peste ciocolată într-un castron și se lasă să stea până se topește ciocolata, aproximativ 1 minut, apoi se bate până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de amidon de porumb-lapte și se forțează printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Se răcește ușor, amestecând frecvent pentru a preveni formarea unei piele, apoi se acoperă suprafața cu hârtie de ceară și se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
5
Congelați amestecul în aparatul de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și congelați până se întărește, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Lăsați să se înmoaie cu 5 minute înainte de servire.
1
* Gelato păstrează 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista