Gelatina foarte boabe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mure, zmeură, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mucegai De Gelatină Cu Mere-Fructe De Pădure, Desert cu boabe de gelatină JELL-O, și Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat.
Instrucțiuni
1
Spălați căpșunile, uscați-le, coca și înjumătățiți (dacă sunt mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
2
Îndepărtați orice tulpini din afine; clătiți fructele de pădure și uscați-le. Clătiți murele și uscați-le. (Nu clătiți zmeura.) Puneți fructele de pădure într-un castron mare. Aruncați ușor și transferați într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Afine
Zmeură
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
3
Se toarnă 1/2 cană de suc într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați gelatina deasupra și lăsați să stea și să se înmoaie timp de 5 minute. Între timp, turnați 1 1/2 cană de suc într-un castron mare, rezistent la căldură. Cuptor cu microunde timp de 2 minute la putere maximă, până când este fierbinte. Gelatina înmuiată la microunde la putere maximă timp de 30 de secunde pentru a o dizolva. Se amestecă gelatina în suc fierbinte. Se amestecă restul de 2 căni de suc la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Se toarnă treptat 3 căni de amestec de suc-gelatină peste fructe de pădure. Se răcește descoperit timp de 30 de minute pentru a se seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Gelatină
Suc
6
Stropiți sucul rămas în matriță (acoperiți toate fructele de pădure) și răciți cel puțin 2 1/2 ore, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Suc
7
Pentru a desface, puneți tigaia în apă fierbinte timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți din apă; inversați un platou alungit peste tigaie și răsturnați. Gelatina trebuie să se slăbească. Dacă nu, întoarceți tigaia în apă fierbinte. Ștergeți orice lichid cu un prosop de hârtie.