Gelatină Foarte Boabe

Gelatină Foarte Boabe
Gelatina foarte boabe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mure, zmeură, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mucegai De Gelatină Cu Mere-Fructe De Pădure, Desert cu boabe de gelatină JELL-O, și Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat.

Instrucțiuni

1
Spălați căpșunile, uscați-le, coca și înjumătățiți (dacă sunt mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
2
Îndepărtați orice tulpini din afine; clătiți fructele de pădure și uscați-le. Clătiți murele și uscați-le. (Nu clătiți zmeura.) Puneți fructele de pădure într-un castron mare. Aruncați ușor și transferați într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
AfineAfine
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
3
Se toarnă 1/2 cană de suc într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați gelatina deasupra și lăsați să stea și să se înmoaie timp de 5 minute. Între timp, turnați 1 1/2 cană de suc într-un castron mare, rezistent la căldură. Cuptor cu microunde timp de 2 minute la putere maximă, până când este fierbinte. Gelatina înmuiată la microunde la putere maximă timp de 30 de secunde pentru a o dizolva. Se amestecă gelatina în suc fierbinte. Se amestecă restul de 2 căni de suc la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Se toarnă treptat 3 căni de amestec de suc-gelatină peste fructe de pădure. Se răcește descoperit timp de 30 de minute pentru a se seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GelatinăGelatină
SucSuc
6
Stropiți sucul rămas în matriță (acoperiți toate fructele de pădure) și răciți cel puțin 2 1/2 ore, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
7
Pentru a desface, puneți tigaia în apă fierbinte timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți din apă; inversați un platou alungit peste tigaie și răsturnați. Gelatina trebuie să se slăbească. Dacă nu, întoarceți tigaia în apă fierbinte. Ștergeți orice lichid cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista