Gelati de roșii, busuioc și Ricotta
Roșiile, busuiocul și Ricotta Gelati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 393 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, roșii lacrimă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ricotta, roșii și busuioc Torte, Supă de roșii cu brânză Ricotta și busuioc, și Tartă de roșii Heirloom cu Ricottan și busuioc.
Instrucțiuni
Puree roșii în procesor până la neted. Se strecoară prin sită fină, apăsând pe solide pentru a elibera suficient piure de roșii pentru a măsura 2 căni. Aruncați orice piure și solide rămase în strecurătoare.
Adăugați 1 cană de sirop simplu răcit și un vârf de sare kosher grosieră în piureul de roșii strecurat; se amestecă pentru a se amesteca.
Transferați amestecul de roșii la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați gelato în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Aduceți 1 1/2 căni de sirop simplu pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc; adăugați 3 căni de frunze de busuioc în sirop și amestecați până se ofilesc.
Transferați amestecul de busuioc în castron și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. Puree amestec de busuioc și 6 linguri de apă în blender până la omogenizare.
Transferați amestecul de busuioc la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați gelato în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Combinați brânza ricotta și laptele în procesor; piure până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană de sirop simplu și procesați până se omogenizează și se omogenizează.
Transferați amestecul de ricotta la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați gelato în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Se amestecă 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când culoarea este chihlimbar mediu (nu chihlimbar adânc), ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu pensula de patiserie înmuiată în apă și tigaia învârtită, aproximativ 7 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Aruncați ușor roșiile în sirop de caramel fierbinte, înclinând tigaia pentru a acoperi. Folosind furculita, ridicați rapid roșiile și transferați-le pe o foaie de folie. Răciți roșiile complet. Faceți înainte: roșiile cherry confiate pot fi făcute cu 5 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Se toarnă suficient ulei vegetal într-o cratiță mică și grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței.
Ulei de căldură la foc mediu la 350 F.
Adăugați frunze de busuioc și prăjiți până la translucid, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați busuiocul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți înainte: se poate face cu 5 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Folosind o lingură de înghețată de 1 până la 1 1/2 inch, scoateți 1 lingură din fiecare gelato în boluri sau pahare puțin adânci.
Garnisiți cu roșii cherry confiate și frunze de busuioc prăjite și serviți.