Gel De Piersici Proaspete 6roxes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați gelul de piersici proaspăt. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 44 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de garnitură: piersică, apă, piure de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gelee Din Fructul Pasiunii, Cvartetul De Espresso Gel De Cormules, și Mango Și Gelee De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă vinul, vodca și piureul de piersici într - un vas de copt de 11 x 7 inci; presărați gelatine peste amestecul de vin.
Se amestecă 1 cană de apă clocotită în amestecul de vin, amestecând până se dizolvă gelatina. Acoperiți și răciți 8 ore sau până când este setat.
Tăiați gelatina în cuburi de 64 (1 inch).
* Gelatina cu aromă de piersici fără zahăr poate fi înlocuită.